jueves, 30 de octubre de 2014

Arriba la castanyada!! Us ensenyem una altre manera de coure-les.

Trupe!


Si no teniu temps, o foc per torrar castanyes, perquè no proveu de fer-les al microones?




El primer de tot és preparar les castanyes, fent un tallet pel costat abombat de la castanya, i que vaja del cap a la punta: això és perquè no reventen! 
Si mentre preparem les castanyes veiem que tenen algun forat, és senyal que tenen habitants a l’interior i, per tant, les descartarem.

En 2 o 3 minuts a màxima potència tindreu les castanyes cuites(no en poseu moltes de cop). 
Convé no excedir-se amb el temps perquè es poden quedar massa dures, i per posar-les un minut més sempre estem a temps. Aquest sistema és interessant, per exemple, si volem afegir castanyes a alguna recepta, perquè cuites d’aquesta manera són molt senzilles de pelar. 
Però el gust mai, mai serà igual que a la manera tradicional.






No hay comentarios:

Publicar un comentario